Opis

Krevet Ravni je najjednostavniji model kreveta u našoj ponudi. Ovaj krevet radi se samo u dve dimenzije: 80×200 i 90×200.

Ukoliko  prilikom izbora kreveta prvenstveno gledate nisku cenu onda je ovo pravi izbor za vas.

Krevet Ravni pravi se od laminirane bukve odnosno bukve druge klase. Debljina stranica (sajtni) ovog kreveta iznosi 2 cm, debljina uzglavlja i uznožja iznosi 2 cm, a debljina nogica 4cm.  Visina uzglavlja je 48,5 cm, visina stubića na uzgavlju 49,5, dok visina uznožja i stubića uznožja iznose 68,5 i 69,5 cm.

Cene su prikazane za unutrašnje dimenzije kreveta, tj. krevet je kompatibilan sa dušekom iste dimenzije dok spoljašnje dimenzije kreveta iznose 8 cm više po dužini i 6 cm po širini.

U cenu kreveta uračunata je podloga za dušek-letvice od punog drveta.

Po potrebi uz ovaj model kreveta moguće je poručiti fioke. Fioke se postavljaju ispod kreveta i predstavljaju savršeno mesto za odlaganje posteljine ili stvari. Ispod singl kreveta moguće je staviti dve fioke, a ispod bračnih modela četiri.

U slučaju potrebe za dodatnim pomoćnim ležajem ispod kreveta možete staviti krevet fioku koja je idealno rešenje u slučaju manjka prostora.

Takođe u ponudi imamo i moderne natkasne koje možete naručiti u istim bojama kao i krevet i na taj način svoju spavaću sobu pretvoriti u omiljeno mesto za odmor i relaksaciju.

Napomena: U cenu kreveta nije uračunat dušek. Akcijska cena važi samo uz kupljen dušek.
Krevet Ravni

Krevet Ravni

6,250.00 RSD6,450.00 RSD