Dostava i plaćanje

Mogućnost odloženog plaćanja

 

Naši kupci mogu plaćati debitnim i kreditnim karticama, a kao dodatnu uslugu svojim kupcima, nudimo i mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana do 6 rata do 30.000 rsd i do 12 rata preko 30.000 rsd uz obavezno učešće 20%.

Iskoristite mogućnost odloženog plaćanja  putem administrativne zabrane do 6 rata do 30.000 i do 12 rata preko 30.000 rsd uz obavezno učešće 20%, kao i putem sindikalne prodaje.
Robu iz našeg širokog asortimana možete platiti gotovinom, kao i debitnim i kreditnim karticama.

Montaža i dostava na kućnu adresu

Možemo da se pohvalimo i sigurnom dostavom uz garanciju da će roba biti isporučena u stanju kao iz fabrike. Vršimo dostavu i montažu na teritoriji opštine Inđija i 50km van Inđije. Za dostavu i montažu preko 50km slobodno nas kontaktirajte i sigurno ćemo vam izaći u susret sa konkretnom ponudom.

Kupovina na rate

Kupovinu možete obaviti i na jednake mesečne rate, bez kamate, putem administrativne zabrane ili PIO fonda. Platite online kreditnom karticom, na rate ili pouzećem.

Online prodaja

Sigurna internet prodaja najkvalitetnijih dušeka, prostirki, jastuka, pokrivača i posteljine. Sve što Vam je potrebno za savršen san i udoban dom.

Odgvoornost prema sredini

Imamo samo jednu planetu i mi smo voljni da je očuvamo zelenom i srećnom. I zato su svi naši proizvodi ekološki podobni za životno okruženje, napravljeni su od materijala koji se recikliraju.